zaloguj się
login andegrand.pl
hasło
nie masz konta ?
zarejestruj się
przypomnienie hasła
wyszukiwarka kanały rss regulamin portalu kontakt dział extras pomoc
komunikator
działy portalu
:: skateboard
:: snowboard
:: fingerboard
:: bike
:: rolki
:: chillout
:: muzyka
:: extreme
:: breakdance
:: graffiti
top 20
mapa skateparków i miejscówek
infoMAG archiwum
         » Forum » Fingerboard » Miejscówki » jazda w szkole

Strony: << poprzednia ... 37, 38, 39, 40, 41 ... następna >> zgłoś temat do moderacji Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj
jazda w szkole, czy jezdzicie w szkole???
joni91

joni91
Send a personal messsage to joni91 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

czy jezdzicie w szkole jaktak to jakie sa wasze ulubione miejscowki bo moje to lawki pelne zeszytow i piornikow oraz umywalki

*Napisane Feb 15, 2007, 6:04 pm
wax1234

wax1234
Send a personal messsage to wax1234 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

moje ulubione miejscówy  to marmurowe parapety  :P

Napisane Mar 12, 2010, 8:03 pm
OLEJking

OLEJking
Send a personal messsage to OLEJking zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

wax1234 powiedział(a):
moje ulubione miejscówy  to marmurowe parapety  :P
u mnie w szkole takich luksusów nie ma :D

Napisane Mar 12, 2010, 8:42 pm
Nikesbdsk

Nikesbdsk
Send a personal messsage to Nikesbdsk zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja biore zawsze fb do szkoły i zawsze na parapecie marmurowym sie zawaliście jeździ.

Napisane Apr 1, 2010, 1:34 pm
skiba199

skiba199
Send a personal messsage to skiba199 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

mojemu koledze w poniedziałek przyszedł deck brr traki brr i kółeczka winker whelis i we wtorek przyniósł go złożonego . Bawił się na polskim podeszła nauczycielka i mu go zabrała i odda dopiero w wakacje więc odradzam 

Napisane Apr 4, 2010, 6:05 am
AntosiekFB

AntosiekFB
Send a personal messsage to AntosiekFB zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Biorę zawsze i wszędzie ,bo FB to moja mega-zajawka
Miejscówy : Parapety , okna ,umywalki :)

P.S.
KOCHAM FB !!!<3

Napisane Apr 18, 2010, 9:54 pm
fingeralex

fingeralex
Send a personal messsage to fingeralex zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

moja ulubiona miejscówka w szkole to mórek na dworze jest tam kilka gapów
i jeszcze zwykly parapet

Napisane Apr 19, 2010, 8:18 am
AxelKing

AxelKing
Send a personal messsage to AxelKing zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

skiba199 powiedział(a):
mojemu koledze w poniedziałek przyszedł deck brr traki brr i kółeczka winker whelis i we wtorek przyniósł go złożonego . Bawił się na polskim podeszła nauczycielka i mu go zabrała i odda dopiero w wakacje więc odradzam 

<Facepalm>Żeby dać starej wariatce FB i to tak wypasionego  :stare:

Moje miejscówy:
Parapety
Umywalki 8 rano jak jeszcze tam nie nasrali lapsusy głupie
Biblioteka takie podstawki z drewna żeby monitor był na wys twarzy
Biurko nauczyciela jak siedze przed nim :P (a on akurat gdzies podróżuje)
A i na dworze koło parkingu dla nauczycieli przed oknem jakiejś klasy na parapecie sa takie mocne druty i akurat sie nadają na raile  ;P
No cóż to chyba tyle B)

@Zapomniałem że jeszcze jest sala chemiczna te wszyskie szkła duże zlewy (rampa wypas;P) I do ławek są dowiercone takie deski na wkładanie sprzętu, jakiś tam trzymadełek na probówki i też sie fajowo śmiga :cyclops:

Napisane Apr 19, 2010, 12:06 pm Ostatnio edytowane Apr 19, 2010, 12:09 pm przez AxelKing
bluecap

bluecap
Send a personal messsage to bluecap zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

pamiętam jak mój kolega berlinwooda przyniósł do szkoły .  :) Bawił się na matmie i mu typiara go wy*****ła do śmieci ; D

Napisane Apr 19, 2010, 3:09 pm
PiTeRxD

PiTeRxD
Send a personal messsage to PiTeRxD zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

U mnie zabierają palcowrotki.......
Co z tego..... oddają pod koniec lekcji........
Mam poza tym 5......
Co do miejscówek to:
-parapety
-umywalki
-ławki

Napisane Apr 20, 2010, 7:10 pm Ostatnio edytowane Apr 20, 2010, 7:11 pm przez PiTeRxD
laskabst

laskabst
Send a personal messsage to laskabst zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

skiba199 powiedział(a):

nigdy nie słyszałem o decku brr? pewnie bw

Napisane Apr 20, 2010, 9:01 pm
WhiteWolf

WhiteWolf
Send a personal messsage to WhiteWolf zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Marmurowy parapet 4ever!

Napisane Apr 21, 2010, 3:58 pm
skejtyrulez

skejtyrulez
Send a personal messsage to skejtyrulez zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja lubie sobie ustawic na lekcji kilka zeszytow z twarda oprawa na sobie, tani grindbox ;d

Napisane Apr 22, 2010, 7:49 pm
FingerRider

FingerRider
Send a personal messsage to FingerRider zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Najlepiej jest brać dwa sety. Jak nauczycielka powie zebyscie jej oddali dajecie jej jakiegoś TD i z głowy :P

Napisane Apr 22, 2010, 8:22 pm
chibi77

chibi77
Send a personal messsage to chibi77 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

FingerRider, dobre :D
Ja jeżdże głównie po parapetach(w wuj nierówne). Najlepsza beka jak przyszedł dzieciak(mamy gim. i podst. w jednym budynku) i pocinał na td z nami 4 przerwy... Potem prawie płakał że se kółka starł :]
Też grindujemy po framugach okien, tylko że są wysoko, i z deka pod skosem, tak że boardslidea nie zrobi za wuj :]

I jak wy niby jeździcie w umywalkach @_@? bo ja sobie nie wyobrażam.
W domu też w nich jeździcie?

Napisane Apr 23, 2010, 3:40 pm
fbwrobel

fbwrobel
Send a personal messsage to fbwrobel zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja zawsze i wszedzie z fb .ja zawsze biore raila i na lekcji religi pod scina smigam sobie babka od religi mowi ze moge jezdzic tylko nie glosno  :rolleyes:

Napisane Apr 23, 2010, 3:41 pm
Strony: << poprzednia ... 37, 38, 39, 40, 41 ... następna >> moderacja Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj