zaloguj się
login andegrand.pl
hasło
nie masz konta ?
zarejestruj się
przypomnienie hasła
wyszukiwarka kanały rss regulamin portalu kontakt dział extras pomoc
komunikator
działy portalu
:: skateboard
:: snowboard
:: fingerboard
:: bike
:: rolki
:: chillout
:: muzyka
:: extreme
:: breakdance
:: graffiti
top 20
mapa skateparków i miejscówek
infoMAG archiwum
         » Forum » Rolki » Tricki » Backflip

Strony: << poprzednia 1, 2 następna >> zgłoś temat do moderacji Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj
Backflip, umie ktos z was wykrecic?
Radzio14

Radzio14
Send a personal messsage to Radzio14 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

umie ktos z was wykrecic back flipa albo front flipa?moze jakies porady?
albo poprostu mozecie sie pochwalic ;] a moze jakis misty flip czy jakies inne salto jest latwiesze do opanowania?

P.S chcial bym sie tego nauczyc wiec moglby ktos podpowiedziec.oczywiscie jezeli sam umie :D

Napisane Aug 11, 2007, 12:36 pm Ostatnio edytowane Aug 11, 2007, 12:37 pm przez Radzio14
owen

owen
Send a personal messsage to owen zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Potrafie zrobic bio 540. Normalne bio nie ma wiele wspolnego z front flipem lecz moje jest bardziej przez glowe nic przez plecy. Jest to cos na pograniczu bio 540 a front flipa 180. Rady:
1. Zaloz kask!
2.Strach nie moze cie sparalizowac podczas wykonowania tricku inaczej konsekwencje moga byc nie ciekawe, jesli nie czujesz sie pewnie nie pruboj.
3. Pocwicz najpierw ewolucje do basenu oczywiscie bez rolek. (osobiscie sam tak robilem zanim sprobowalem z kickera i schodow)

Napisane Apr 17, 2008, 1:15 pm
Areien

Areien
Send a personal messsage to Areien zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

nom raczej lepiej najpierw poprobowac na sucho salto a pozniej w rolkach... i w kasku :D:D:D:D

Napisane Aug 26, 2008, 1:21 pm
Lordwieron

Lordwieron
Send a personal messsage to Lordwieron zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

moja rada jedź na zajezdnie i wkakuj w gąbki

Napisane Aug 28, 2008, 12:10 am
suchy99

suchy99
Send a personal messsage to suchy99 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja bym wolał dla własnego bezpieczeństwa pierw na ziemi się nauczyć.
Bez rolek... Najważniejsza jest technika ;)

Napisane Aug 28, 2008, 8:25 am Ostatnio edytowane Aug 28, 2008, 8:28 am przez suchy99
gural1234

gural1234
Send a personal messsage to gural1234 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

u nas w stargardzie jest taki banan to on kręcił bajo i backflip na luzie ale teraz jezdzi na bmx

Napisane Mar 1, 2010, 2:37 pm
bekflip

bekflip
Send a personal messsage to bekflip zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

temat o mnie:D:D:D

Napisane Mar 12, 2010, 11:07 pm
ador12

ador12
Send a personal messsage to ador12 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

becka łatwiej jest zrobić na qwarterze wiem bo widzialem na wlasne oczy potem gosciu robil front flipa na fun boxie i za 2 razem trzeba bylo dzwonic po karetke

Napisane Jul 20, 2010, 12:36 pm
Strony: << poprzednia 1, 2 następna >> moderacja Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj