zaloguj się
login andegrand.pl
hasło
nie masz konta ?
zarejestruj się
przypomnienie hasła
wyszukiwarka kanały rss regulamin portalu kontakt dział extras pomoc
komunikator
działy portalu
:: skateboard
:: snowboard
:: fingerboard
:: bike
:: rolki
:: chillout
:: muzyka
:: extreme
:: breakdance
:: graffiti
top 20
mapa skateparków i miejscówek
infoMAG archiwum
         » Forum » Fingerboard » Tricki » Switch

Strony: << poprzednia 1, 2, 3 następna >> zgłoś temat do moderacji Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj
Switch
BlachaSK8

BlachaSK8
Send a personal messsage to BlachaSK8 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Wiem, ze temat może wydać głupi ale mnie to zastanawia.
Czy przed wybiciem ze switch'a/nollie  odrywacie wskazujący palec?? Ja generalnie uczę się go nie odrywać ale jest trudno. Czy jak odrywam to jest to poprawnie czy nie bardzo?(nie znalazłem podobnego topica)

Napisane Sep 16, 2008, 9:32 pm
RubiSzubert

RubiSzubert
Send a personal messsage to RubiSzubert zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja odrywam palca. Zapewniam Cie, to jest poprawne:>

Napisane Dec 17, 2009, 6:19 pm
Cart3r

Cart3r
Send a personal messsage to Cart3r zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Przy sw nie odrywa się palców tak samo jak do nollie, ollie, fakie. To jest nie poprawne !

Napisane Dec 18, 2009, 3:07 pm
serek2

serek2
Send a personal messsage to serek2 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Cart3r powiedział(a):
Przy sw nie odrywa się palców tak samo jak do nollie, ollie, fakie. To jest nie poprawne !

właśnie, że jak odrywa palce to jest poprawnie, bo właściwie czemu miałoby nie być, co holmesie?

Napisane Dec 18, 2009, 4:44 pm
AaDdHhDd

AaDdHhDd
Send a personal messsage to AaDdHhDd zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

A czemu się odrywa??

Napisane Dec 18, 2009, 5:06 pm
martin94

martin94
Send a personal messsage to martin94 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ej wie ktoś jak zrobić nollie half cab hella ?? kto wie to niech mówi

Napisane Mar 7, 2010, 10:10 am
crashaxe

crashaxe
Send a personal messsage to crashaxe zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

martin94 powiedział(a):
ej wie ktoś jak zrobić nollie half cab hella ?? kto wie to niech mówi

jedziesz na nollie robisz hilflipa i obracasz sie o 180 stopni na fs or bs ; >

Napisane Mar 7, 2010, 2:18 pm
tonyalva

tonyalva
Send a personal messsage to tonyalva zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja tam jeżdże tylko na switch'u inaczej nieumiem  :P

Napisane Mar 8, 2010, 8:23 pm
ddominikk

ddominikk
Send a personal messsage to ddominikk zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

tonyalva powiedział(a):
ja tam jeżdże tylko na switch'u inaczej nieumiem  :P
      dziwny jestes

*Napisane Mar 8, 2010, 8:31 pm
PawciuFB

PawciuFB
Send a personal messsage to PawciuFB zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

co jest prostsze switch czy nollie a i proszę o wytłumaczenie jak oba te dziwne  dziwajki zrobic  :)

Napisane Mar 8, 2010, 10:02 pm
cjpiter

cjpiter
Send a personal messsage to cjpiter zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

A więc tak:
Czy jak jedziesz na deskorolce i robisz ollie to trzymasz nogę cały czas na tailu??
To raczej oczywiste,że odrywanie jest poprawne

Napisane Mar 8, 2010, 11:20 pm
sadzik94

sadzik94
Send a personal messsage to sadzik94 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

cjpiter powiedział(a):
A więc tak:
Czy jak jedziesz na deskorolce i robisz ollie to trzymasz nogę cały czas na tailu??
To raczej oczywiste,że odrywanie jest poprawne

odrywam i zostawiam na ziemi zeby szpagacik zrobic...

Napisane Mar 8, 2010, 11:39 pm
Strony: << poprzednia 1, 2, 3 następna >> moderacja Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj