zaloguj się
login andegrand.pl
hasło
nie masz konta ?
zarejestruj się
przypomnienie hasła
wyszukiwarka kanały rss regulamin portalu kontakt dział extras pomoc
komunikator
działy portalu
:: skateboard
:: snowboard
:: fingerboard
:: bike
:: rolki
:: chillout
:: muzyka
:: extreme
:: breakdance
:: graffiti
top 20
mapa skateparków i miejscówek
infoMAG archiwum
         » Forum » Skateboard » Tricki » Bonelessy, cavemany itp.

Strony: << poprzednia 1, 2, 3 następna >> zgłoś temat do moderacji Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj
Bonelessy, cavemany itp., Co sądzicie o tych trikach ?
Wrobel17

Wrobel17
Send a personal messsage to Wrobel17 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Jak w temacie, co sądzicie o troche bardziej "oldschoolowych" trikach typu boneless i ich wariacjach, typu boneless 360 fingerflip ?

Napisane Feb 13, 2010, 9:23 pm
master9017

master9017
Send a personal messsage to master9017 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja ostatnio na wakacjach nauczyłem się cavemana,ale mnie jakos specjalnie to nie jara. Owszem fajny trick ale od czasu do czasu robiony od tak z nudów.

Napisane Feb 15, 2010, 4:45 pm
Tymbark1

Tymbark1
Send a personal messsage to Tymbark1 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Fajne tricki jeśli umiesz je czysto wykonać... Wtedy są całkiem stylowe 

*Napisane Feb 15, 2010, 5:12 pm
sztachaa

sztachaa
Send a personal messsage to sztachaa zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Tymbark1 powiedział(a):

Napisane Feb 16, 2010, 8:03 am
ensien

ensien
Send a personal messsage to ensien zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

sztachaa powiedział(a):
Tymbark1 powiedział(a):

Napisane Feb 16, 2010, 2:06 pm
Riddick5822

Riddick5822
Send a personal messsage to Riddick5822 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja dodaje te tricki do combo

Napisane Mar 7, 2010, 8:30 am
charset

charset
Send a personal messsage to charset zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Eeee wydaje mi się, że taki temat był. I to nawet dość dużo postów w nim było.

@Topic
Lubie czasem zrobić bonelles'a na murek z murka się odbić i fingerflip. Takie różne fadżamadża robi mi się przyjemnie pomiędzy innymi trickami.

Napisane Mar 7, 2010, 10:02 am
Lubek90

Lubek90
Send a personal messsage to Lubek90 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja nie umiem tak stylowo szybko... ale jak juz tak wyjdzie to sa fajne

Napisane Mar 7, 2010, 10:55 am
BORYS7

BORYS7
Send a personal messsage to BORYS7 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Dla mnie to jak najbardziej dla zabawy bez spiny żadnej :). Wolę street

Napisane Mar 13, 2010, 9:53 am
Ravenrox

Ravenrox
Send a personal messsage to Ravenrox zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

piter1994 powiedział(a):
Ja lubie cavemany:)

Napisane Mar 13, 2010, 10:29 am
sk8Maciek

sk8Maciek
Send a personal messsage to sk8Maciek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja je lubie :D Raz na jakis cas fajnie pojeździc z takimi oldchoolowymi trickami :) Boneles,fingerflip,Hippie Jump,airwalk itp.

Napisane Mar 13, 2010, 3:38 pm
Baser

Baser
Send a personal messsage to Baser zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja lubię cavemany, bo są proste, nawet z wysokości. ;D Ale jednak wolę street. Przy cavemanach łatwiej połamać deck (z własnego dośiwadczenia). Peace.

Napisane Mar 13, 2010, 3:38 pm
skejciara95

skejciara95
Send a personal messsage to skejciara95 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

oj, lubię cavemana. ;)

Napisane Mar 13, 2010, 7:07 pm
Pan6bober

Pan6bober
Send a personal messsage to Pan6bober zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

hippie jump, reszta odpada, według mnie caveman to nie trick

Napisane Mar 13, 2010, 8:37 pm
Anzyll

Anzyll
Send a personal messsage to Anzyll zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Zwykły boneles to lipa ale z jakimiś warialami może nawet dobrze wyglądać, chyba ze do wysokich skoków to może sie przydać

Napisane Mar 27, 2010, 9:50 pm
Jezo

Jezo
Send a personal messsage to Jezo zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Pyknięcie tego typu tricku od czasu do czasu to fajne urozmaicenie.

Napisane Mar 28, 2010, 6:32 pm
Strony: << poprzednia 1, 2, 3 następna >> moderacja Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj