zaloguj się
login andegrand.pl
hasło
nie masz konta ?
zarejestruj się
przypomnienie hasła
wyszukiwarka kanały rss regulamin portalu kontakt dział extras pomoc
komunikator
działy portalu
:: skateboard
:: snowboard
:: fingerboard
:: bike
:: rolki
:: chillout
:: muzyka
:: extreme
:: breakdance
:: graffiti
top 20
mapa skateparków i miejscówek
infoMAG archiwum
         » Forum » Bike » Tricki » kolejnosc

Strony: << poprzednia 1 następna >> zgłoś temat do moderacji Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj
kolejnosc, kolejnosc :d
paffskate

paffskate
Send a personal messsage to paffskate zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Witam was chce zaczac jezdzic na bmx moze mi ktos doradzic kolejnosc trikow tzn od ktorych trikow zaczynac

*Napisane Feb 20, 2010, 3:23 pm
lysy13

lysy13
Send a personal messsage to lysy13 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

To chyba oczywiste ze najpierw musisz nauczyć się bunny hopa a potem to juz jak chcesz 180, futdżamy, barspiny

Napisane Feb 20, 2010, 3:30 pm
Dakota1

Dakota1
Send a personal messsage to Dakota1 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

uczysz się tego, czego chcesz. ja nie umiem 180 na flacie, a na stepie już 360 dokręcam.

Napisane Feb 20, 2010, 6:08 pm Ostatnio edytowane Feb 20, 2010, 6:09 pm przez Dakota1
rogucik

rogucik
Send a personal messsage to rogucik zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Najpierw naucz się utrzymywać równowagę na dwóch kółkach ...

Napisane Feb 20, 2010, 7:56 pm
RiderPce

RiderPce
Send a personal messsage to RiderPce zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

B-h , 1-8, barspin, x-up, manual, footjam, fjtw,...

Napisane Feb 20, 2010, 10:56 pm
lysy13

lysy13
Send a personal messsage to lysy13 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

x-up'a raczej nauczysz się przed barspinem bo jest o wiele łatwiejszy... ale prawda jest taka jak Dakota powiedział ,że uczysz się triku który ci się podoba, no wyjątkiem jest bh bo jego musisz się nauczyć bo to podstawa ale np żeby zrobic 180 wypadało by umiec fake więc tak czy tak do zrobienia niektórych trików potrzeba ci innych i muszisz sie ich nauczyć

Napisane Feb 20, 2010, 11:31 pm
Joniu

Joniu
Send a personal messsage to Joniu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja bym od bekflipa zaczynał ^^ a tak serio to bh potem 180 x-upy barspiny mozesz crnak flipa sie nauczyc zalezy od ridera jeszcze ważny trick to table top .

Napisane Feb 21, 2010, 1:59 pm
qattie11

qattie11
Send a personal messsage to qattie11 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja zaczynałem od bunny hopa i manuala. lesli chcesz jezdzić w streecie, to musisz opanować manuala, bh do manuala, 180. takie podstawowe tricki to foot jam, foot jam tail, x up, noo footy i noo foot can can i table top. do streetu przyda ci się tez 360  ^^) ^^) ^^)

Napisane Mar 16, 2010, 9:49 am
konopskate7

konopskate7
Send a personal messsage to konopskate7 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

BH , 1 8 , manual , tailspin ?

Napisane Aug 19, 2010, 6:42 pm
zigmae

zigmae
Send a personal messsage to zigmae zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

konopskate7 powiedział(a):
BH , 1 8 , manual , tailspin ?

a po juhc (czyt od tyłu) odkopujesz temat ynabej ( czyt. od tyłu ) nabijaczu

Napisane Aug 19, 2010, 9:05 pm
Strony: << poprzednia 1 następna >> moderacja Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj