zaloguj się
login andegrand.pl
hasło
nie masz konta ?
zarejestruj się
przypomnienie hasła
wyszukiwarka kanały rss regulamin portalu kontakt dział extras pomoc
komunikator
działy portalu
:: skateboard
:: snowboard
:: fingerboard
:: bike
:: rolki
:: chillout
:: muzyka
:: extreme
:: breakdance
:: graffiti
top 20
mapa skateparków i miejscówek
infoMAG archiwum
         » Forum » Bike » Sprzęt » [koła] zmiana z 26" na 24"

Strony: << poprzednia 1 następna >> zgłoś temat do moderacji Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj
[koła] zmiana z 26" na 24"
adamMTB

adamMTB
Send a personal messsage to adamMTB zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

wiem  dziwna sprawa , kumpel chce zmienić koła z 26'' na 24'' , i upiera się ,ze przy wchodzeniu w zakręt będzie tarł pedałami o ziemie . I w tym momencie sam zwątpiłem, wydaje mi się ze aż tak źle nie powinno być. A i proszę nie jedźcie po mnie , ja chcę się tylko dowiedzieć jak to w końcu jest . SORY ;p

Napisane Mar 7, 2010, 12:03 pm
UFO9595

UFO9595
Send a personal messsage to UFO9595 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Na chłopski rozum Byś sie domyślił  :rolleyes:
Wszystko zależy od ramy geniuszu  ^^)

Napisane Mar 7, 2010, 3:00 pm
Dakota1

Dakota1
Send a personal messsage to Dakota1 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

nie wiem kto normalny skręcając w lewo ma opuszczone lewe ramie korby, to chyba normalne że może zahaczyć.

Napisane Mar 7, 2010, 4:03 pm
adamMTB

adamMTB
Send a personal messsage to adamMTB zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

no dobra , dobra , ale zdarza sie czasami tak że akurat na zakręcie trzeba zapedałować  i kicha ;/  a rama taka sama jak moja , ''romet butterfly'' . Więc??

Napisane Mar 8, 2010, 5:17 pm
ilovemtb

ilovemtb
Send a personal messsage to ilovemtb zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja mam ramkę octane void 2.0 09
Ramka pod 26i pod 24 ja mam 26 zero tarcia przy zakrętach a znam już kilka osób na 24 z ramą uniwersalną pod 26 i 24 to problemów nie mają :D

Napisane Mar 9, 2010, 9:10 pm
UKIxs

UKIxs
Send a personal messsage to UKIxs zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja zachaczyłem jak chciałem zapedałować w zakręcie. Specjalnie robiłem wynalazek dla cb xD
ale kto pedaluje w zakręce :D
oczywiste że można zachaczyć ;d

Napisane Mar 10, 2010, 2:14 pm
Joniu

Joniu
Send a personal messsage to Joniu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

UKIxs chociaż by downhillowchy i 4crosowcy :) co do kółek to znam już pare osób co narzekają po zmianie 26 na 24 więc niech lepiej dobrze to przemyśli tym bardziej że w butterfly z tego co mi wiadomo niski środek supportu przy 24" będzie .

Napisane Mar 11, 2010, 7:44 pm
maxi102

maxi102
Send a personal messsage to maxi102 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Joniu powiedział(a):
UKIxs chociaż by downhillowchy i 4crosowcy :).

Widziałeś żeby ktoś kiedyś w DH jeżdżił na 24 ? :D A co do tematu można nieraz przy pedałowaniu walnąc w glebe :)

Napisane Mar 12, 2010, 1:18 pm
Joniu

Joniu
Send a personal messsage to Joniu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

maxi102 powiedział(a):
Joniu powiedział(a):
UKIxs chociaż by downhillowchy i 4crosowcy :).

Widziałeś żeby ktoś kiedyś w DH jeżdżił na 24 ? :D A co do tematu można nieraz przy pedałowaniu walnąc w glebe :)

Nie raz w 2004 do 2006 roku był na to trend i wtedy powstawały naprzykład big hity na 24" :)

Napisane Mar 12, 2010, 1:36 pm
Strony: << poprzednia 1 następna >> moderacja Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj