zaloguj się
login andegrand.pl
hasło
nie masz konta ?
zarejestruj się
przypomnienie hasła
wyszukiwarka kanały rss regulamin portalu kontakt dział extras pomoc
komunikator
działy portalu
:: skateboard
:: snowboard
:: fingerboard
:: bike
:: rolki
:: chillout
:: muzyka
:: extreme
:: breakdance
:: graffiti
top 20
mapa skateparków i miejscówek
infoMAG archiwum
         » Forum » Fingerboard » Pozostałe » Meeting Kraków

Strony: << poprzednia 1, 2 następna >> zgłoś temat do moderacji Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj
Meeting Kraków
djmashin

djmashin
Send a personal messsage to djmashin zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Siema wszystkim !
Ogłaszam że ja i Miki (mamikonus) organizujemy meeting.
Odbędzie się on w Krakowie dnia 13 marca o godzinie 12 30 (sobota) Mc donaldzie na Floriańskiej
Zapraszamy wszystkich !
(temat jest już na extreme)

ja 100 %
Mamikonus 99%
SirAlex 75 %
Assasek ??

Napisane Mar 9, 2010, 11:34 am Ostatnio edytowane Mar 10, 2010, 11:41 pm przez djmashin
maniekngs

maniekngs
Send a personal messsage to maniekngs zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Hmmm... :)  Ja jestem za ;pp

Napisane Mar 9, 2010, 8:09 pm
marekdolar

marekdolar
Send a personal messsage to marekdolar zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

wpadłbym bo na Floriańską mam dość blisko. (jakieś 15 minut na nogach z domu)
a do Kazimierza daleko... pozatym tej galerii nie lubię i juz wolę Krakowską ale jak mówisz nigdy tam stolika nie ma więc w taką sobotę może się bym wybrał na floriańską =) ;)

Napisane Mar 9, 2010, 8:35 pm
djmashin

djmashin
Send a personal messsage to djmashin zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ok to floriańską jaka godzina ? , wpisać was ?

Napisane Mar 9, 2010, 8:44 pm Ostatnio edytowane Mar 9, 2010, 8:44 pm przez djmashin
marekdolar

marekdolar
Send a personal messsage to marekdolar zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

wiesz ja bede na 90%
może 11:00 jeszcze spytam czy tata nie ma jkis planów już to ci jutro powiem

Napisane Mar 9, 2010, 8:51 pm
marekdolar

marekdolar

Ok jak bedzie to o 11:00 to ja przyjdę na 100% na dwunastą też ok ty powiedz jak ci pasuje ale w kazdym bądź razie moge iść

To ja moge przyjść od 10:00 do powiedzmy.... no to ty powiedz na która chcesz przyjść to ja sie dostosuje

Napisane Mar 9, 2010, 9:06 pm Ostatnio edytowane Mar 9, 2010, 9:12 pm przez marekdolar
djmashin

djmashin

no nie wiem na 12 30 ?

Napisane Mar 9, 2010, 9:26 pm
marekdolar

marekdolar

moge =)
;) ;) ;)

Napisane Mar 9, 2010, 11:15 pm
djmashin

djmashin

ok to ustalene 12 30 mc donald ul floriańska

Napisane Mar 10, 2010, 7:07 pm Ostatnio edytowane Mar 10, 2010, 7:08 pm przez djmashin
kacpik

kacpik
Send a personal messsage to kacpik zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Wbiłbym chętnie gdyby nie to że moje umiejętności są zerowe !; )

Napisane Mar 10, 2010, 8:59 pm
djmashin

djmashin

To cię nauczymy:) ! wbijaj... wpisać ? warto

Napisane Mar 10, 2010, 9:38 pm
marekdolar

marekdolar

Ej strasznie cię pszepraszam ale własnie mi coś bardzo ważnego wypadło...
sprawy rodzinne :( niestety mnie nie będzie i mnie wykreśl z listy bo nie przyjde

Pewnie pomyślisz sobie o mnie że jestem taki co sie zapala na meetingi od razu a potem mówi że nie przyjdzie.. nie! Poprostu cos bardzo waznego ale trudno...
Weekend zajęty potem też :mad: :mad: Sory wiem że mówilem że na 100% przyjde ale skąd miałem wiedzieć co się może jeszcze zmienic więc jeszcze raz sory ale mnie nie będzie

Jak coś to na extreme tez napisz że mnie nie będzie sorka :( ;)

Napisane Mar 10, 2010, 11:00 pm Ostatnio edytowane Mar 10, 2010, 11:08 pm przez marekdolar
djmashin

djmashin

spoko

Napisane Mar 10, 2010, 11:41 pm
siudek

siudek
Send a personal messsage to siudek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ułaaa widze, że same pro ;) gdyby był ktoś ze starych wyjadaczy to chętnie bym się pojawił ale... ;)

Napisane Mar 11, 2010, 8:19 pm
SirAlex

SirAlex
Send a personal messsage to SirAlex zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ale.. ?

Napisane Mar 12, 2010, 9:39 pm
Strony: << poprzednia 1, 2 następna >> moderacja Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde szukaj