<< poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... następna >> |
Temat |
Forum |
Rozpoczął |
Posts |
Trafień |
Blaty Alien Workshop |
Sprzęt |
BeatBox |
57 |
1 |
Jezo
|
mikipawlak powiedział(a): | Mam jedno pytanie gdzie można zamówić taki blat bo jestem trochę nie ogarnięty ! ! !
 |
Chociażby su.pers.klep.pl
|
|
|
Napisane Oct 1, 2010, 5:07 pm |
|
|
|
Jak to zrobić? |
Tricki |
Adi21 |
635 |
1 |
Jezo
|
AndrejQ powiedział(a): | przy kickflipie mam problem że spadam na deskę samymi piętami a palcami przycieram o ziemię co mogę źle robić? to samo przy heelflipie mam |
Możliwe, że za bardzo się do przodu pochylasz.
Staraj się trzymać plecy bardziej wyprostowane.
|
|
|
Napisane Oct 1, 2010, 5:04 pm |
|
|
|
Jak pokonać strach |
Tricki |
mmargeraa |
576 |
1 |
Jezo
|
mapacinek powiedział(a): | Ja zawsze wyłączam kompletnie myślenie przed trickiem i robie to instyktownie. |
To jest dobre. Zawsze wtedy najlepiej wychodzi. Przynajmniej mi.
|
|
|
Napisane Sep 14, 2010, 11:50 pm |
|
|
|
Jak zjechać z quartera lub minirampy |
Tricki |
Todik |
73 |
1 |
Jezo
|
Najważniejsza jest jedna rzecz - mocno docisnąć deskę, nie tylko nogą, ale po prostu przenieść ciężar ciała na przednią nogę.
Druga ważna rzecz - ogarnąć strach i zrobić to w miarę pewnie - wtedy się uda.
|
|
|
Napisane Sep 11, 2010, 11:22 pm |
|
|
|
Stay Gold |
Filmy SV - dyskusje |
Ravenrox |
57 |
1 |
Jezo
|
Długo trzeba było czekać na film, ale miazga max...
Słabych przejazdów praktycznie nie ma.
A to jak w tym filmie zostały wyjaśnione schody i poręcze to nie mam pytań...
Aaa, Andrzej rządzi...
|
|
|
Napisane Sep 4, 2010, 7:48 pm |
|
|
|
Łożyska Bones |
Sprzęt |
Artysta |
100 |
1 |
Jezo
|
bluecap powiedział(a): | sluchajcie lepsze sa bones reds czy swiss . bo roznica jest tylko 3 euro .. |
Ja bym brał swissy.
|
|
|
Napisane Sep 3, 2010, 3:31 pm |
|
|
|
Polska Deskorolka |
Sprzęt |
haste |
125 |
1 |
Jezo
|
polskadeska powiedział(a): | Skorzystam od razu z okazji, i jako, że chcemy przestawić się na sprzęt w 100% polski (na razie całkowicie krajowy jest deck) spytam, czy orientujecie się, czy jest w Polsce firma/firmy produkujące pozostałą część osprzętu (track, kółka).
I od razu drugie pytanie. Prawdopodobnie montować będziemy zestaw za pomocą śrub imbusowych a nie krzyżakowych - są one naszym zdaniem znacznie wytrzymalsze i lepiej "trzymają". Czy macie na temat swoje zdanie?
Kolejne pytanie dotyczy spodniej strony decka. Czy jest sens oklejać ją folią z rysunkiem (osobiście trąci mi to Tesco, Cafferour), czy lepiej zostawić lakierowane drewno lub "trysnąć" skromną, ale ciekawą grafikę, logo...? |
Śrubki imbusowe lepsze, przynajmniej jak dla mnie.
"Tryśnięta", prosta grafika lub logo fajne, lakierowane drewno też by dawało radę.
Zastanówcie się jeszcze może na sprzedażą samych blatów, a nie kompletów.
Większość osób kupuje częściej blaty a nie całe komplety.
Chyba, że chcecie kierować swoje produkty głównie do dzieciaków dopiero zaczynających przygodę z deską, to dobrym wyborem jest sprzedaż kompletów.
|
|
|
Napisane Aug 21, 2010, 11:10 pm |
|
|
|
Łożyska pogo |
Sprzęt |
Jankes4 |
13 |
1 |
Jezo
|
Misio0 powiedział(a): | pogo jeśli się nie mylę to jest podskrzydł :D nervousa, |
Chyba się mylisz...;]
|
|
|
Napisane Aug 19, 2010, 10:51 pm |
|
|
|
Girls On Tour |
Filmy SV - dyskusje |
panmarcepan |
21 |
1 |
Jezo
|
LSKSKATE powiedział(a): | Kompletne dno. Dawno nie widzialem niczego równie słabego. |
To są panieny, daj spokój. Pod względem poziomu można je ciut łagodniej potraktować.
|
|
|
Napisane Aug 9, 2010, 3:48 pm |
|
|
|
Vans |
Buty |
pitr |
588 |
1 |
Jezo
|
michasacuer powiedział(a): | Jakie Vansy polecacie mi do 200zł do chodzenia, dopuki nei rozlecą mi się moje esy? Potem mam zamiar w nich jeździc (czyli gdzieś tak około 4-5 miechów chodzenia). DOdam, że noszę rozmiar 43. |
No Skool 2.
|
|
|
Napisane Aug 9, 2010, 3:45 pm |
|
|
|
<< poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... następna >> |
|