<< poprzednia 1, 2, 3 następna >> |
Temat |
Forum |
Rozpoczął |
Posts |
Trafień |
Mu online |
Gry, konsole, pc, internet... |
Bart-ek |
103 |
1 |
zarazek
|
A ja polecam ten serwer
[url=http://www.psychic-doom.com][/url]
exp jest dość wysoki, ale żeby być PRO na tym serwerze trzeba grac naprawde dluuuuuugo, pomimo tego ze blessy, soule i jewele of life sa w sklepach, to na handlowym serwerze na rynku zawsze stoi tyle osob ze nie widac co sie dzieje, wiec handel jest na najwyzszym poziomie, glowną walutą sa chaosy i dobre exc itemy :] co prawda serwer stoi na dosc starej wersji 97d+itemy z 99 ale naprawde gra sie bardzo fajnie i jest bardzo duzo polakow, sam mam 51 res, polecam ten serwer jest świetny!! :D
P.S. mozna mnie spotkać na serwerze nr 16 pod nickiem zaraz666 bądź zarazELF :D
miłego grania :]
|
|
|
Napisane Dec 12, 2006, 7:21 pm |
|
|
|
LOST |
Hydepark |
Szamal |
253 |
1 |
zarazek
|
najlepszy serial na swiecie ;] jestem mega fanem LOST'ów :D a po pierwszym odcinku 3-go sezonu to juz wogole... szczena opada...
|
|
|
Napisane Oct 6, 2006, 11:04 pm |
|
|
|
Bierzmowanie |
Hydepark |
Kroolik182 |
248 |
1 |
zarazek
|
ja mam bierzmowanie, ale wogole go niechcialem, bo jestem nie wierzący i dla mnie te wszystkie proby i spotkania to byla strata czasu, a mam to bierzmowanie zeby meic juz spokuj na przyszlosc no i... bo mama kazala ale od czasu bierzmowania w kosciele nie bylem ani razu, i jak narazie sie nie zanosi :D bez obrazy ale dla mnie to wszystko to jedna wielka glupota
|
|
|
Napisane Aug 27, 2006, 4:02 pm |
|
|
|
Tony Hawk's Project 8 |
Gry, konsole, pc, internet... |
Real151 |
168 |
1 |
zarazek
|
no niezle sie zapowiada, moze nareszcie jakis bardziej realny tony hawk, a nie double backflip z kraweznika na manuala 540hardflip out -_-
|
|
|
Napisane Aug 8, 2006, 1:44 pm |
|
|
|
Chris Haslam |
Pozostałe |
19MeLoN90 |
208 |
1 |
zarazek
|
nie wiem jak to sie nazywa ale to co jedzie na fakie przebiega po laweczce i obraca sie o 180* a deska w tym czasie obraca sie o 540* ale to jest mega kozackie :D (hmm moze bigspin shoveit z przebiegnieciem po laweczce? :> ) mhhhm albo ten nollie bigspin heel ze schodow... kozak poprostu :D a co do tego backfoot flipa albo nollie late flipa to was pogodze :D to jest nollie late backfoot flip ;] przyjrzyjcie sie, odbija sie nollie od tej "ściany" i tą nogą ktora naciskal na tail zakrecil pozniej late flipa czyli nollie late backfoot flip :D
|
|
|
Napisane Jul 28, 2006, 10:55 pm |
|
|
|
Zajawka!!! |
Tricki |
mikisk8 |
67 |
1 |
zarazek
|
PawliQs powiedział(a): |
Co do zajawki... Ja jak mi jej brakuje to wychodzę po prostu "na siłę". W czasie jazdy odzyskuję ją. Możesz poczytać artykuły na andegrandzie - to pomaga |
mi juz przez jakis czas sie poprostu niechce ruszyc tylka z domu jak sobie siedze w wygodnym fotelu przed tv albo przed kompem, ale to raczej dlatego ze miejscowka jest kawalek drogi od mojego domu, i musze chodzic i byc tam sam :/ no ale jak juz dojde i zaczne jezdzic to moge jezdzic i jezdzic... i nie wracac do domu
|
|
|
Napisane Jul 27, 2006, 6:05 pm |
|
|
|
Jak trafiłeś na andegrand? |
Hydepark |
Zyga |
405 |
1 |
zarazek
|
ja sie dowiedzialem od znajomego :] jak sobie costam zamawial, spytalem sie gdzie kupil, to mi ta stronke pokazal :]
|
|
|
Napisane Jul 25, 2006, 11:06 pm |
|
|
|
Matura: zdałeś czy nie |
Hydepark |
tomeckc |
36 |
1 |
zarazek
|
ciekawi mnie co by bylo jakbym takowego mundurka nie nosil i to poprostu olał, wywaliliby mnie czy co ? czysta głupota...
|
|
|
Napisane Jul 25, 2006, 11:04 pm |
|
|
|
Puddle of Mudd |
Rock / Metal |
oLdZiNiuSs |
14 |
1 |
zarazek
|
mi tez ta piosenka sie bardzo podoba, ma swoj klimat, chociaz jest w sumie prosta to mimo to ma w sobie to cos:D
|
|
|
Napisane Jul 24, 2006, 11:03 pm |
|
|
|
Disturbed |
Rock / Metal |
krytyk |
115 |
1 |
zarazek
|
jak dla mnie sa zajebisci, a w szczegolnosci The Game, Meaning of Life, Down With The Sickness, a reszta wcale nie jest od nich gorsza :]
|
|
|
Napisane Jul 24, 2006, 10:57 pm |
|
|
|
<< poprzednia 1, 2, 3 następna >> |
|