jak już sobie zainstalujemy steam, to potrzebujemy klucza/cd-key'a do CS czy innych gier aby w nie pograć.
Wydaje mi się że nie każdy wiedział o co chodzi dlatego to napisałem, bez podjarki i bez spiny.
Mój znajomy ma jeszcze kilka cd-key'ów do CS 1.6, sprzedawał na allegro za 10-20zł i trzeba być naprawdę głupim żeby kogoś na kasę oszukać... ale nie chce mi się pisać o rozkminach allegrowych bo to nie ten temat.
Wyjazd nad morze, tam zawsze się trafi jakaś fucha, jak nie pomoc w pensjonatach to w jakichś budkach z żarciem, atrakcjach, klubach... itp.
Jak masz 16lat skończone i masz gdzieś obok siebie jakieś CH, Galerie czy coś w podobie to zatrudnij się w maju na weekendy to wtedy na wakacje dostaniesz pełen etat oczywiście jak chcesz pracować w sklepie z ubraniami/elektroniką czy inne.
Ewentualnie możesz ze znajomymi ogarnąć się jako pomoc w pracach w ogródku (koszenie trawy, pielenie, kopanie...)
Możliwości jest mnóstwo, ale nie jest łatwo... ja się za późno obudziłem 2 lata temu i w czerwcu nie miałem już co szukać bo wszystko zajętę, także myśl o tym już w maju, początek czerwca....
gówno nie usa, wszystkie dc, etniesy, volcomy itd to wszystko jest szyte w chinach, polskie szwalnie są jednymi z lepszych w europie, a stoprocent jest szyte w polsce, mam bluze stoprocent i jakość jest świetna, po za tym że gdzieś tam mi dwie nitki wyszły no ale to dosłownie 2cm i uciąłem to nożyczkami, także błagam was nie mówcie że to na bank gorsze od ciuchów usa, bo te ciuchy usa są szyte w chinach, tyle.
Dobrze gadaaaa!
Dokładnie szyją w chinach bo szyją tego kilkanaście jak nie kilkadziesiąt tysięcy sztuk. W Polsce robią to na skalę kilkuset sztuk maksymalnie dzięki czemu jakość jest dużo lepsza.
Dodatkowo w PL nie płacisz za markę (no może niekiedy) ale za szwalnie, bo zrobienie spodni czy bluzy wychodzi dużo drożej niż ta sama opcja w Chinach, gdzie płacimy za markę a nie jakość w większości przypadków.