odzyskaj zapomniane hasło
login
hasło
Załóż konto
Szukaj
Pomoc
Skateshop
Headshop
Portal
Forum
skateboard
snowboard
fingerboard
rolki
bike
giełda
bike
muzyka
streetwear
pozostałe
skateshop poleca
»
Forum andegrand
»
Pozostałe
»
Hydepark
»
nerwica natręctw
Strony:
<< poprzednia
1
,
2
,
3
,
4
,
5
...
następna
>>
nerwica natręctw
glosnik
Member
Wyświetl posty
witam haha. macie może jakieś obsesje, natręctwa? ja mam... na przyklad czytam rejestracje samochodowe - jesli nie przeczytam to jakos mi z tym zle. taka obsesja dziwna. jak ide ulicą, patrze w brame, i zobaczylem cos, ale nie jestem pewien co, to tak mnie to meczy, ze moge sie wrocic parenascie metrow tylko po to. slyszalem ze niektore osoby maja tak, ze ostatnią nogą jaka dotknela pokoj przed wyjsciem jest prawa, a jesli dotkna lewą, to wracaja sie zeby dotknac prawa. macie jakieś swoje dziwactwa? ELO
haha przypomnialo mi sie jedno - keidys czytalem ciagle wyrazy wspak. cokolwiek nie zobaczylem, to czytalem. ale jakos doszedlem do wprawy i dosyc szybko to robilem, ale mi to przeszkadzalo.
Napisane Dec 2, 2006, 1:41 pm
Ostatnio edytowane Dec 2, 2006, 2:32 pm przez glosnik
kapek94
Member
Wyświetl posty
gdy schodze ze schodow zawsze musze zaczac lewa noga xD
Napisane Dec 2, 2006, 1:43 pm
novy92
Member
Wyświetl posty
ja za to nie moge miec mokryvh podeszf butach jak wdepme w kałuze to stoje i wycieram podeszwy
Napisane Dec 2, 2006, 1:51 pm
michal92
Member
Wyświetl posty
u mnie w w drzwiach w zamku jest takie coś że jak od strony klatki przekręce dwa razy to ktos kto jest w srodku nie moze otworzyc drzwi... no i zawsze jak wychodze np do szkoły to nigdy nie jestem pewny "przekręciłem raz czy dwa?" no i się wracam otwieram i zamykam jeszcze raz dla pewnosci
Napisane Dec 2, 2006, 1:55 pm
mikolaj_skate
Member
Wyświetl posty
michal92 powiedział(a):
u mnie w w drzwiach w zamku jest takie coś że jak od strony klatki przekręce dwa razy to ktos kto jest w srodku nie moze otworzyc drzwi... no i zawsze jak wychodze np do szkoły to nigdy nie jestem pewny "przekręciłem raz czy dwa?" no i się wracam otwieram i zamykam jeszcze raz dla pewnosci
ja tez mam takie drzwi i czesto zamykałem na 2 razy i o tym zapominałem a potem moja sistra nie mogla wyjsc od szkoly...hahaha... az w koncu wymienili zamek...
Napisane Dec 2, 2006, 2:02 pm
webster
Member
Wyświetl posty
zawsze jak gdzieś wychodze i zakluczam dżwi na zamek to zawsze jak zejde pare schodów to sprawdzam czy zamknięte naciskając 6 razy klamkę ale nadal nie jestem pewien czy zamknąłem i czasem wracam się poraz 2 ale żadko
Napisane Dec 2, 2006, 2:05 pm
kalfas
Member
Wyświetl posty
zawsze jak ide do szkoły to musze skakac c 4 schoda na kazydm pietrze bo zawsze jak ide normalnie to sie potykam
Napisane Dec 2, 2006, 2:07 pm
shortys666
Member
Wyświetl posty
Ja mam obsesje na punkcie sprawdzania czy drzwiczki od pieca CO sa domknięte...
Napisane Dec 2, 2006, 2:07 pm
rychu911
Member
Wyświetl posty
ja zawsz licze i dziele litery w wyrazach jak uslysze
Napisane Dec 2, 2006, 2:15 pm
michal92
Member
Wyświetl posty
webster powiedział(a):
zawsze jak gdzieś wychodze i zakluczam dżwi na zamek to zawsze jak zejde pare schodów to sprawdzam czy zamknięte naciskając 6 razy klamkę ale nadal nie jestem pewien czy zamknąłem i czasem wracam się poraz 2 ale żadko
a to też mam...bo już ze 2-3 razu zdarzyło mi się drzwi nie zamknąc
Napisane Dec 2, 2006, 2:15 pm
matihood
Member
Wyświetl posty
A ja jak siedzę przy biurku albo czasami jak jestem na strzelance po trzymaniu karabinu to muszę ciągle sobie "poprawiać paznokcie" tzn. jednym palcem naciągam skórę przy paznokciu aby się od niego odciągnał bo mam takie wqrwiające uczucie przyklejenia...
Napisane Dec 2, 2006, 5:15 pm
MaciekRD
Member
Wyświetl posty
a ja na szczęście nic nie mam...
przynajmniej nic takiego co by mnie nie pokoiło nie zaobserwoałem
Napisane Dec 2, 2006, 5:36 pm
criteria
Member
Wyświetl posty
na desce zawsze jak zejde i wchodze to przecieram podeszwą o ziemie z syfu którego i tak nie ma.. żeby grip zachować w nieskaźitelnym stanie
Napisane Dec 2, 2006, 5:49 pm
michal92
Member
Wyświetl posty
a zapomniałem...jeszcze mam takie coś, że drzwi do pokoju muszę mieć zamknięte na 100% inaczej dziwnie się czuje
Napisane Dec 2, 2006, 5:51 pm
lozek202
Member
Wyświetl posty
michal92 powiedział(a):
a zapomniałem...jeszcze mam takie coś, że drzwi do pokoju muszę mieć zamknięte na 100% inaczej dziwnie się czuje
mam to samo. lubie poprostu miec spokoj i zawsze zamykam drzwi, jezeli ktos wejdzie i np. tylko przymknie to zawsze ide zamknac
Napisane Dec 2, 2006, 5:53 pm
lisek31
Member
Wyświetl posty
Od 3 roku życia omijam jeden schodek schodó w mojej klatce.
Napisane Dec 2, 2006, 5:54 pm
Boro92
Member
Wyświetl posty
matihood powiedział(a):
A ja jak siedzę przy biurku albo czasami jak jestem na strzelance po trzymaniu karabinu to muszę ciągle sobie "poprawiać paznokcie" tzn. jednym palcem naciągam skórę przy paznokciu aby się od niego odciągnał bo mam takie wqrwiające uczucie przyklejenia...
Robie tak samo. Albo jak usłyszę jakiś wyraz to niekiedy literuję go w myślach do jakiegoś rytmu, np. do cykania zegara albo czegos innego...
Napisane Dec 2, 2006, 5:57 pm
ptaszek8
Member
Wyświetl posty
shortys666 powiedział(a):
Ja mam obsesje na punkcie sprawdzania czy drzwiczki od pieca CO sa domknięte...
hehe ja tez
Napisane Dec 2, 2006, 5:59 pm
michal92
Member
Wyświetl posty
lozek202 powiedział(a):
michal92 powiedział(a):
mam to samo. lubie poprostu miec spokoj i zawsze zamykam drzwi, jezeli ktos wejdzie i np. tylko przymknie to zawsze ide zamknac
a to wiesz...u mnie już każdy się nauczył że wychodząc odemnie z pokoju nalezy zamknac drzwi i zgasic swiatlo(jesli wczesniej zostało zapalone) a jesli zapomina to odrazu mówie " DRZWI!"
Napisane Dec 2, 2006, 6:00 pm
Dziarno
Member
Wyświetl posty
jak ide po schodach zawsze je licze.
nie moge zasnąć bez butelki wody obok.
RANO LEJE NA SIEDZĄCO ! : D
strzepuję popiół z papierosa co kilka sekund
jak chodze po mieście, to staram się nie stąpać na pęknięcia na chodniku, haha
Napisane Dec 2, 2006, 6:06 pm
Ostatnio edytowane Dec 6, 2006, 7:08 pm przez Dziarno
Strony: