odzyskaj zapomniane hasło
login
hasło
Załóż konto
Szukaj
Pomoc
Skateshop
Headshop
Portal
Forum
skateboard
snowboard
fingerboard
rolki
bike
giełda
bike
muzyka
streetwear
pozostałe
skateshop poleca
»
Forum andegrand
»
Skateboard
»
Pozostałe
»
Najgłupszy tekst policji do W...
Strony:
<< poprzednia
1
,
2
,
3
,
4
,
5
...
następna
>>
Najgłupszy tekst policji do Was
sk84fun
Member
Wyświetl posty
no ja miałen np taki weźcie poprawke na to ze jeżdze na desce a wiec cytuje : "zaraz wam spuszcze powietrze z tych kółek"
Napisane Dec 20, 2006, 5:48 pm
Areeek
Member
Wyświetl posty
Nie wiem czy to było jakies głuie ale "albo idziesz do domciu albo zamiast na kółkach rolek bedziesz jechac na kołkach radiowozu" pfff niezly joke
mysla ze sa madrzy :D
Napisane Dec 20, 2006, 5:53 pm
MargeraB
Member
Wyświetl posty
OMG nikt nie przebije mojego zdarzenia i tekstu rzuconego w nim:
tydzien temu jeździmy sobie na naszej miejscówie i tu w pewnym momencie przyłażi policjant z jakimś synkiem(chyba miał 12 lat) i pytał czy nie nauczymy jego syna ollie. LOL :p
Napisane Dec 20, 2006, 5:58 pm
Ostatnio edytowane Dec 20, 2006, 5:58 pm przez MargeraB
rychu911
Member
Wyświetl posty
trzeba bylo nauczyc a w zamian zazadac ochrony
Napisane Dec 20, 2006, 6:01 pm
piotkoz
Member
Wyświetl posty
Jeździmy sobie na rampie, podjeżdża patrol... Co wy tu k.... robicie!? No nie widać... Hmm... Jeździcie po tym tak? Aha, aha... Ale i tak musimy was wylegitymować: imię ojca, matk,i adres...itd xD
Napisane Dec 20, 2006, 6:25 pm
MargeraB
Member
Wyświetl posty
rychu911 powiedział(a):
trzeba bylo nauczyc a w zamian zazadac ochrony
i nauczyliśmy!Pozatym od tamtej pory policja się nas nie czepia nie wiedzieć czemu...
Napisane Dec 20, 2006, 7:27 pm
Kabyn
Member
Wyświetl posty
"idzcie do lasu pojezdzic" :]
Napisane Dec 21, 2006, 7:54 pm
pizzojad
Member
Wyświetl posty
Kurde, jak sobie przypomnę te wszystkie akcje to wiem że na kazdej coś palneli ale nigdy nie pamiętam co...a z sytuacji śmiesznych to kiedyś w pałkarza wpadłem na desce, wkurwiony byl ale nic mi na szczęście nie zrobił
Napisane Dec 21, 2006, 8:09 pm
karrola
Member
Wyświetl posty
Jezdzac na pomniku:
"Czy jezdzilibyscie po grobie swojej matki?!"
Napisane Dec 21, 2006, 8:15 pm
frycol_hiphop
Member
Wyświetl posty
duzo tego bylo
:
siedziałem na desce, podchodzi do mnie policjant: "stwarasz niebezpieczenstwo", "nie pyskuj, jestes za maly", "tak, tak zjedz sobie herbatniczki"
karrola powiedział(a):
Jezdzac na pomniku:
Ahhhh... te pomnikowe texty.
artursdz powiedział(a):
karrola powiedział(a):
Jezdzac na pomniku:
Śmieszne to jest? Bo dla mnie nie..
Pomnik, a grób to jest co innego. Pomnik Wolności w Bydgoszczy jest ku czci, a nie ma pod nim żadnych ciał, więc...
Co do textów policjantów, zawsze wykłucam się do momentu kiedy nie wiedzą co powiedzieć i mówią na koniec "Ty się tak nie wymądrzaj", albo "Nie pyskuj mi tu, nie masz jeździć i już bo to nie jest miejsce na to", a co to za różnica czy idzie człowiek czy ja sobie skacze z tych schodów na desce, wszystko sie niszczy (a raczej sie nie niszczy) tak jak by człowiek przechodził, więc co im to przeszkadza. Oni zawsze jak to powiem mówią: "Ale możesz się zabić i stwarzasz niebezpieczeństwo dla innych". No i co z tego że mogę się zabić SKATE OR DIE! Poza tym robie to na własną odpowiedzialność, a samochody to co? Też stwarzają niebezpieczeństwo. Lepszy skater na desce niż dresiarz z drewnianą pałą. Po tym texcie zawsze jest: "Ty się tak nie wymądrzaj"... to jest takie głupie, że aż śmieszne. Albo skakaliśmy przez taki gap dosyć wysoki... 10 metrów dalej była ulica, niedość że po skoczeniu zatrzymywaliśmy się 4 metry od to jeszcze jedna osoba stała gdzieś na 8 metrze i pilnowała żeby nie wlecieć. Policja podjechała i przyjechał po nas kolejny radiowóz (wyglądało to jakby aresztowali najgorszych przestępców
) Hahahaha... i po 3 dniach dostałem wezwanie na komisariat, a tam ich tak wyśmiałem że szkoda gadać.
Napisane Dec 21, 2006, 8:17 pm
Ostatnio edytowane May 19, 2007, 9:38 am przez frycol_hiphop
IILOREKII
Member
Wyświetl posty
Najgłupszy tekst: "Proszę otworzyć, Policja!" - to już ma coś głupiego w sobie
Napisane Dec 21, 2006, 8:18 pm
rychu911
Member
Wyświetl posty
''dlugo bedziesz tu turkotac??''
Napisane Dec 21, 2006, 10:47 pm
Matrix16
Member
Wyświetl posty
no ja usłyszałem trochę tych tekstów ale pamiętam kilka: "bo ci zaraz skonfiskuje koła", albo "kur*a nie macie gdzie jeździć to idźcie na skatepark ..." no tak tylko, że ja do najbliższego skateparku mam 25 km, heh, no i to jeszcze pamiętam "bo powiem twoim rodzicom" no zaśmiałem mu się w twarz, chociaż jak by tam moim rodzicom powiedział to bym miał problem, podejżewam, że to standardowe teksty, które słyszycie, ale u nas policja nie jest zmyślna
pozdro Matrix Paczków
Napisane Dec 22, 2006, 11:04 am
mlost
Member
Wyświetl posty
hehe nie policja ale strasz miejska... jeden nas spisuje a drugi z nami gada o desce ze mogli nam wybudowac jakis fajny skatepark i tam pierdoli ze straszne zjebany zrobili ten nasz mini skatepark itp i tak z nami gada a drugi nas spisuje ;Dhehe
Napisane Dec 22, 2006, 11:23 am
artursdz
Member
Wyświetl posty
karrola powiedział(a):
Jezdzac na pomniku:
Napisane Dec 22, 2006, 3:37 pm
Holladenia
Member
Wyświetl posty
macie skatepark to wyjazd na skateparak a jak n ie pojdziecie na skatepark to was zawieziemy tam i wezwiemy patrol sledzczy hahah
Napisane Dec 22, 2006, 6:00 pm
JackassNT
Member
Wyświetl posty
mojemu kumplowi policjant zatrzymał go bo jechał na desce po ulicy i powiedzal " niemasz masz swiateł przy tym czymś wiec niewolno ci sie poruszac bo drodze" ...
Napisane Dec 22, 2006, 6:15 pm
BHT
Member
Wyświetl posty
Ja pewnego wieczoru jeździłem i podjechał radiowóz, w środku siedziało ich dwóch... zaczeła sie gadka o tym ze jak ktoś wyskoczy na ulice to nasi rodzice pójdą do więźenia...(mam 16 lat a oni takie teksty). Miałem mp3 i słuchawke w uchu jak z nimi gadaliśmy, nagle jeden z nich :wyjmij to świecidełko z ucha jak ze mną rozmawiasz, myślisz ze ja k****a twoim kolegą jestem...". Troche dyskutowaliśmy i wtedy... "spier*****cie stad bo wam zabiezemy te wasze rolki"... Ja sie spytałem dlaczego a on ze nie wolno jexdzic po chodniku bo to dewastacja. Powiedziałem ze nikt tu nie chodzi więc w czym problem?? a on "mam wezwać posiłki??" wtedy obrucilem sie na pięcie i wubuchnołem śmiechem, nie spodobało im sie to, spisali nas i powiedzieli ze jescze raz nas tu zobacza to założą nam sprawe w sądzie...
Zapomniałem sie spytać, czy policja ma prawo nam zabrać deske??
Napisane Dec 22, 2006, 6:38 pm
Ostatnio edytowane Dec 22, 2006, 6:40 pm przez BHT
kamis
Member
Wyświetl posty
raz sobie jeździmy z kumplami,podjezdza straz miejska.Spisuje nasze dane.My na to "a co teraz sie stanie?"."Wasi rodzice beda malowali ta porecz"."ale my na niej nie slajdowalismy"."Jak to nie?"."No nie,tylko jedni kolesie z Gdanska
"."jaaaaaasne,ktos z gdanska specjalnie tu przyjechal zeby na tych poreczach jezdzic"."no tak"."sprawdzimy to!". Po tym co 5 minut mijali nasza miejscowke
Napisane Dec 22, 2006, 7:00 pm
ridenn
Member
Wyświetl posty
artursdz powiedział(a):
karrola powiedział(a):
Jezdzac na pomniku:
Ja bym smigał jakby była fajna miejscówa ,przecież to tylko kawał cegły i zwłoki ,które i tak sie rozłożą ^^
....Ważne jest jak szanujesz osobę kiedy ona żyje....
I nie ważne czy to matka czy kolega
Napisane Dec 22, 2006, 7:12 pm
Strony:
<< poprzednia
1
,
2
,
3
,
4
,