Załóż konto Szukaj Pomoc


skateshop poleca
skateshop
         » Forum andegrand » Pozostałe » Gry, konsole, pc, internet... » Tony Hawk"s American Wasteland

Strony: << poprzednia 1, 2, 3 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja
Tony Hawk"s American Wasteland
balosek

balosek

Member
Posty: 53
Wyświetl posty

Send a personal messsage to balosek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Potrzebóję seva do gry Tony Hawk"s American Wasteland też potrzebuję jakąś strone z kodami poradami

Prosze o pomoc

Z góry dzięki!

Napisane May 6, 2007, 10:35 am
ZZGRED

ZZGRED

Member
Posty: 979
Wyświetl posty

Send a personal messsage to ZZGRED zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

tu są mody do gry w necie bo kody w necie nei dzialają savy tez tam są

Napisane May 6, 2007, 10:50 am Ostatnio edytowane May 6, 2007, 10:50 am przez ZZGRED
balosek

balosek

Member
Posty: 53
Wyświetl posty

Send a personal messsage to balosek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

a czemu mi sie tak dzieje ze mam takie dziwne ustawienia jak na przyklad chce wejsc na bmx'a i naciskam K to mi sie postac przesuwa albo jak jak chce cos akceptowac enterem to mi sie nic nie dzieje albo jak chce dac wstecz G to tez sie nic nie dzieje a klawiature mam dobra prosze o pomoc

Napisane May 6, 2007, 11:11 am
Aerox

Aerox

Member
Posty: 133
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Aerox zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Mam tak samo i przesto niemoge misji wymonywac :P taki wielki shit

Napisane May 6, 2007, 11:26 am
MargeraB

MargeraB

Member
Posty: 503
Wyświetl posty

Send a personal messsage to MargeraB zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

balosek powiedział(a):
no pomożecie czy nie?


dam ci rade:kup oryginał od 10 kwietnia thaw kosztuje tylo 2 dychy(wreszcie w klasyce!) i nie będzei problemów jak z piratami :)

Napisane May 6, 2007, 11:42 am
balosek

balosek

Member
Posty: 53
Wyświetl posty

Send a personal messsage to balosek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

mam orginała....czy jak sciagne moda to sie ustawienia zmienia?

Napisane May 6, 2007, 11:47 am
balosek

balosek

Member
Posty: 53
Wyświetl posty

Send a personal messsage to balosek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

dobra już znam skróty można zamknąć

Napisane May 6, 2007, 12:10 pm
massDnM96

massDnM96

Member
Posty: 96
Wyświetl posty

Send a personal messsage to massDnM96 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

bo musicie se ustawienia klawiatury zmienic!!!!

Napisane Dec 16, 2007, 4:59 pm
Marecki08

Marecki08

Member
Posty: 18
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Marecki08 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

balosek powiedział(a):
mam orginała....czy jak sciagne moda to sie ustawienia zmienia?



o LOL ^^) wiesz co...mody są do oszykaństa np: jazda na bmx w necie, skalowanie ludzika, czy wyłączenia balansu... a zaby zmienic ustawienia klawiatury wej w menu itd...
ja tez mam orginała i rozpracowałem kawiature...
MENU
5 zatwierdzasz
6 czofasz sie z menu itd
W do góry
S do dołu
GRA
W S A D poruszanie sie
4 flipy
5 ollie
6 graby
8 grindy
Pozdro...

Napisane Dec 16, 2007, 5:08 pm
bros92

bros92

Member
Posty: 63
Wyświetl posty

Send a personal messsage to bros92 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ma ktos moze sava 100%?? Pisac na GG:4629605

Napisane Dec 17, 2007, 5:24 pm
MANIEK000

MANIEK000

Member
Posty: 2,487
Wyświetl posty

Send a personal messsage to MANIEK000 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

bros92 powiedział(a):
ma ktos moze sava 100%?? Pisac na GG:4629605

klik

Napisane Dec 18, 2007, 3:42 pm
qbas51

qbas51

Member
Posty: 115
Wyświetl posty

Send a personal messsage to qbas51 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

bros92 powiedział(a):
ma ktos moze sava 100%?? Pisac na GG:4629605


przejdź uczciwie bez kodów i będziesz mieć 100%

Napisane Dec 18, 2007, 4:00 pm
Porwo

Porwo

Member
Posty: 127
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Porwo zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja tam w to 100% nie wnikam ale moge doradzic sprawdzenie gry ''skate'' odsylam do tematu (gra ''SKATE'') :):)

Napisane Dec 21, 2007, 12:51 pm
Royek13

Royek13

Member
Posty: 3,248
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Royek13 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Porwo powiedział(a):
Ja tam w to 100% nie wnikam ale moge doradzic sprawdzenie gry ''skate'' odsylam do tematu (gra ''SKATE'') :):)
skoro w 100% nie wnikasz to po co piszesz w tym temacie ? ...
to tak ja bym napisal posta w dowcipach 'ja nie znam kawalow ale odsylam do filmikow ktore wstawilem' ;]

Napisane Dec 21, 2007, 1:16 pm
kamil909

kamil909

Member
Posty: 231
Wyświetl posty

Send a personal messsage to kamil909 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja mam 100% przejścia jak chcesz to pisz

Napisane Dec 22, 2007, 8:20 pm
b82rez

b82rez

Member
Posty: 136
Wyświetl posty

Send a personal messsage to b82rez zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

MAM problem z misja gdzie musze zrobic Ravent na ssamym poszatku gry . jak go zrobic prosze o kilka wskazuwek mam ustawienia klaszisz tak jak sa w standarcie !!

Napisane May 4, 2008, 3:48 pm
pisu

pisu

Member
Posty: 444
Wyświetl posty

Send a personal messsage to pisu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

a ma ktos do pozyczenia TH??

Napisane May 23, 2008, 11:48 am
ShadowPL

ShadowPL

Member
Posty: 757
Wyświetl posty

Send a personal messsage to ShadowPL zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

b82rez powiedział(a):
....gdzie musze zrobic Ravent na ssamym poszatku gry...


A niechodzi o Revert?  :stare:

Napisane May 23, 2008, 1:45 pm
MaciekR

MaciekR

Member
Posty: 362
Wyświetl posty

Send a personal messsage to MaciekR zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

b82rez powiedział(a):
wskazuwek
brawo

Napisane May 23, 2008, 2:41 pm
dzudzu06

dzudzu06

Member
Posty: 1,289
Wyświetl posty

Send a personal messsage to dzudzu06 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ShadowPL powiedział(a):
b82rez powiedział(a):
....gdzie musze zrobic Ravent na ssamym poszatku gry...


A niechodzi o Revert?  :stare:


Jeśli chodzi o reverta to trzeba wcisnac spacje zaraz jak sie zjezdza z rampy jak traiflem na ta misje o ktora ci chodzilo.

Napisane May 23, 2008, 3:13 pm
Strony: << poprzednia 1, 2, 3 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja