Załóż konto Szukaj Pomoc


skateshop poleca
skateshop
         » Forum andegrand » Pozostałe » Gry, konsole, pc, internet... » problem z grą

Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja
problem z grą
zanetka90

zanetka90

Member
Posty: 388
Wyświetl posty

Send a personal messsage to zanetka90 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Mam problem z grą Tony Hawk's Pro skater 3 jak właczam gre ekran robi sie czarny i wyskakuje mi okienko , wktórym pisze :
Runtime error !
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information .

Jak ktos wie to niech powie co zrobic :)

aha : mam pirata

Napisane Nov 5, 2005, 4:59 pm
Gaski

Gaski

Member
Posty: 1,588
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Gaski zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Hmm masz jakąś wersje nie teges.Tak mi sie wydaje,bo ja nigdy nie maiełm problemów z grami z seri Tony Hawk...

Napisane Nov 5, 2005, 5:12 pm
zanetka90

zanetka90

Member
Posty: 388
Wyświetl posty

Send a personal messsage to zanetka90 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

a wie ktos moze co to znaczy bo ja nie za bardzo sie znam na angielskim

Napisane Nov 5, 2005, 6:19 pm
Zyga

Zyga

Administrator
Posty: 6,539
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Zyga zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

pewnie masz jakies stery nie takie

Napisane Nov 6, 2005, 1:25 pm
theduke

theduke

Member
Posty: 2,275
Wyświetl posty

Send a personal messsage to theduke zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

sciagnij najnowsze sterowniki do grafy, jak nie pomoze to jezeli masz "nie"orginalna gre to sciagnij crack do swojej wersji a jak nie pomoze to sprobuj jezeli masz windowsa xp odpalic gre w trybie zgodnosci z win98 na przyklad - a jak nie pomoze ...  :thinking: to zainstaluj u kogos ta gre i jak nie bedzie dzialalo to kup orginal :) .... ufffff....

Napisane Nov 6, 2005, 10:10 pm
Zyga

Zyga

Administrator
Posty: 6,539
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Zyga zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

miałem kiedys ten problem jak zmieniłem karte to gra perzestała działac ale pamietam że sie tym nei przejąłem i kliknąłem uninstall ;)
wiec ja stawiam nadal na stery

Napisane Nov 7, 2005, 4:02 pm
alien193

alien193

Member
Posty: 322
Wyświetl posty

Send a personal messsage to alien193 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

www.translate.pl przetlumacz sobie xD

Napisane Nov 7, 2005, 5:01 pm
theduke

theduke

Member
Posty: 2,275
Wyświetl posty

Send a personal messsage to theduke zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Zyga powiedział(a):
miałem kiedys ten problem jak zmieniłem karte to gra perzestała działac ale pamietam że sie tym nei przejąłem i kliknąłem uninstall ;)
wiec ja stawiam nadal na stery


pierwsze moje podejrzenie :)

Napisane Nov 7, 2005, 6:12 pm
blizzard1

blizzard1

Member
Posty: 1,617
Wyświetl posty

Send a personal messsage to blizzard1 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Wyrzuć kompa przez okno...o grze zapomnij :P

*Napisane Nov 12, 2005, 2:28 pm
LeParkour

LeParkour

Member
Posty: 58
Wyświetl posty

Send a personal messsage to LeParkour zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

moim zdanie mjeśli masz pirata to se kup orinałke

Napisane Nov 17, 2005, 7:12 pm
lukass14

lukass14

Member
Posty: 95
Wyświetl posty

Send a personal messsage to lukass14 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja miałem podobnie właczłem lecial mi dzwięk ale obraz był czarny, ale w moim przypadku wystarczyło włączyć jeszcze raz

Napisane Nov 19, 2005, 1:44 pm
Rykus9

Rykus9

Member
Posty: 101
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Rykus9 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Kup karte graficzną i chyba procka!!

Napisane Nov 24, 2005, 2:36 pm
Gaski

Gaski

Member
Posty: 1,588
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Gaski zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Wiecie czemu jak odpalam Tony Hawk Underground 2 to mi wyskakuje taki błąd : ''Your hardware acceleration settings are too low.Pleas set your hardware acceleration to full in order to continoue''  :stare: co mam zrobić żeby odpalić gre ?Crack'a skopiowałem gra zainstalowana no ale nie moge zagrać!HELP!

Napisane Dec 3, 2005, 5:59 pm
KryzyS77

KryzyS77

Member
Posty: 114
Wyświetl posty

Send a personal messsage to KryzyS77 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Poszperaj w ustawieniach grafiki, pokombinuj, będzie dobrze!
Też tak kiedyś miałem.
Albo zainstaluj od nowa. ;D

Napisane Dec 3, 2005, 6:08 pm
Gaski

Gaski

Member
Posty: 1,588
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Gaski zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Już jest spox sam sie skapnołe o co loto :P szkoda tylko że nie ma spolszczenia do thug2,bo przydało by sie wiele elementów po ang. jest ;/

Napisane Dec 5, 2005, 10:29 pm
Louie

Louie

Member
Posty: 527
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Louie zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

KryzyS77 powiedział(a):
Poszperaj w ustawieniach grafiki, pokombinuj, będzie dobrze!
Też tak kiedyś miałem.
Albo zainstaluj od nowa. ;D

O bardzo dobry pomysal (tylko uważaj bo ja kiedys sobie jak zrobiłem cos gdzieś to mi się procesor spalił, ale to w biosie grzebałem...)

Napisane Dec 6, 2005, 11:21 pm
sadzik94

sadzik94

Member
Posty: 1,206
Wyświetl posty

Send a personal messsage to sadzik94 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

instaluj od nowa najpierw gre a później system :D

Napisane Sep 15, 2006, 10:02 pm
tomeckc

tomeckc

Member
Posty: 3,020
Wyświetl posty

Send a personal messsage to tomeckc zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

theduke powiedział(a):
sciagnij najnowsze sterowniki do grafy


Ja kiedyś z jedną grą miałem tak, że stery była " za nowe " i musiałem zainstalować te z płytki żeby pograć i nie mieć czarnego tła. Może to jest klucz :P

Napisane Sep 15, 2006, 11:57 pm
flipskater

flipskater

Member
Posty: 554
Wyświetl posty

Send a personal messsage to flipskater zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

zainstaluj drugi raz albo zainstaluj inne sterowniki do k. graficznej :)

Napisane Feb 17, 2007, 7:38 pm
Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja