Załóż konto Szukaj Pomoc


skateshop poleca
skateshop
         » Forum andegrand » Pozostałe » Gry, konsole, pc, internet... » Pad od Ps3 do pc'a

Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja
Pad od Ps3 do pc'a
Sergij

Sergij

Member
Posty: 2,035
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Sergij zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Witam serdecznie wszystkich maniaków komputerowych.
Otóż chcę sobie sprawić pada do kompa, ale tutaj zaczynają się schody ponieważ chcę sobie kupić pada od ps3 (najbardziej przypadły mi do gustu)
I pytanie do was. Jaki nadawałby się najlepiej, jak go połączyć, czy można ołączyć tylko poprzez przejściówkę czy dałoby się również podłączyć bezprzewodowy.

Każda rada, odpowiedź mile mile widziana.
ozdrawiam.

Napisane Sep 20, 2009, 6:50 pm
kasalolek

kasalolek

Member
Posty: 396
Wyświetl posty

Send a personal messsage to kasalolek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

oczywiście da sie jako bezprzewodowy ale musisz mieć moduł bluetoo w kompie. a do wyboru masz sixaxisa albo dual shock 3 więc wybór należy od twoich upodobań

Napisane Sep 20, 2009, 6:59 pm
Sergij

Sergij

Member
Posty: 2,035
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Sergij zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Uff edytowalnym ponieważ po głębszej literaturze doszedłem do wniosku iż poprzedni post nie miał sensu ^^.

Więc tak, mam zamiar kupić Dual shock 3 można go ładnie zainstalować na Viscie będzie działał przez bluetooth'a. Pytanie brzmi "czy wszystkie nowsze gry będą go obsługiwać?"

Napisane Sep 20, 2009, 7:12 pm Ostatnio edytowane Sep 20, 2009, 8:44 pm przez Sergij
serek2

serek2

Member
Posty: 496
Wyświetl posty

Send a personal messsage to serek2 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

wiem, że jest taki program, dzieki ktoremu mozesz podlaczyc wlasnie pad od ps3 do peceta
ja mam pad strike2 do pieca, ale nie wiem jakim cudem chodzi takze na ps3, co prawda w little big planet nie dziala, ale se przynajmniej w fife z kumplami pociupie :) jakbys go chcial to jest na gram.pl

Napisane Sep 21, 2009, 11:53 am Ostatnio edytowane Sep 21, 2009, 12:07 pm przez serek2
Qba619

Qba619

Member
Posty: 349
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Qba619 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Tak samo pad od ps3 jak i od xboxa36 będzie chodzić pod piecem, tylko musisz mieć specjalne oprogramowanie/sterowniki pod to, w końcu oba pady są pod usb.

Napisane Sep 21, 2009, 2:07 pm
Sergij

Sergij

Member
Posty: 2,035
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Sergij zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Qba619 powiedział(a):
Tak samo pad od ps3 jak i od xboxa36 będzie chodzić pod piecem, tylko musisz mieć specjalne oprogramowanie/sterowniki pod to, w końcu oba pady są pod usb.


Czytałem, że do komputerka dual shocka instaluje się przez usb ale siekać można przez blutacza

Napisane Sep 21, 2009, 3:47 pm
Qba619

Qba619

Member
Posty: 349
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Qba619 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Sergij powiedział(a):
Qba619 powiedział(a):
Tak samo pad od ps3 jak i od xboxa36 będzie chodzić pod piecem, tylko musisz mieć specjalne oprogramowanie/sterowniki pod to, w końcu oba pady są pod usb.


Czytałem, że do komputerka dual shocka instaluje się przez usb ale siekać można przez blutacza
Więcej szczegółów nie znam ;).

Napisane Sep 21, 2009, 8:02 pm
kasalolek

kasalolek

Member
Posty: 396
Wyświetl posty

Send a personal messsage to kasalolek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

powinieneś poszukać na forum o ps3 lub pc tam będą. gdybyś wpisał w google hasło: pad ps3 do pc to by wyskoczyło pare konkretów. konkret

Napisane Sep 21, 2009, 9:14 pm
Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja