Załóż konto Szukaj Pomoc


skateshop poleca
skateshop
         » Forum andegrand » Bike » Techniczne » [piasta] przesuwa się w hakach

Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja
[piasta] przesuwa się w hakach, ns coaster
mulan

mulan

Member
Posty: 33
Wyświetl posty

Send a personal messsage to mulan zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Siema. Mam problem z tylną piastą Ns coaster z szybko zamykaczem, a problem polega na tym że koło nie jest stabilne w tylnich hakach i przesuwa się w bok. nie wiem czy dobrze wyjaśniłem, ale ma ktos moze jakieś pomysły :(

Napisane Mar 29, 2010, 9:32 pm
RiderPce

RiderPce

Member
Posty: 231
Wyświetl posty

Send a personal messsage to RiderPce zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Najlepszym sposobem będzie wymiana szybko zamykacza na ośkę.

Napisane Mar 30, 2010, 2:43 pm
KamP

KamP

Member
Posty: 138
Wyświetl posty

Send a personal messsage to KamP zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

czy dobrze rozumiem. piasta rusza ci sie w prawo i lewo? jezeli tak to mam ten sam problem, tylko ze ja mam jakas zwykla piaste. idz do serwisu to ci to zreguluja. pozdro!

Napisane Mar 30, 2010, 2:44 pm
mulan

mulan

Member
Posty: 33
Wyświetl posty

Send a personal messsage to mulan zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Chodzi mi o to że koło jest tak jakby za słabo przykrecone tzn szybko zamykacz nie daje odpowiedniej siły scisnięcia.

Napisane Mar 30, 2010, 3:19 pm
rogucik

rogucik

Member
Posty: 546
Wyświetl posty

Send a personal messsage to rogucik zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Jak masz koło na poziomych hakach na zacisk to czego ty się dziwisz ? Opcja jest taka,  albo w ch** mocno dociśniesz to koło, albo wymiana ośki na normalną z zakrętkami .

Napisane Mar 30, 2010, 4:27 pm
Joniu

Joniu

Member
Posty: 509
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Joniu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Masz dwa wyjścia
1 zmieniasz szybkozamykacz na ośke
2kupujesz napnacz na poziome haki z tego co wiem dartmoor ma takie coś w swojej ofercie :)

Napisane Apr 1, 2010, 10:53 pm
bryxDJ

bryxDJ

Member
Posty: 482
Wyświetl posty

Send a personal messsage to bryxDJ zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

a masz skontrowana piaste?

Napisane Apr 9, 2010, 4:01 pm
Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja