Załóż konto Szukaj Pomoc


skateshop poleca
skateshop
         » Forum andegrand » Pozostałe » Gry, konsole, pc, internet... » Wasz sprzęt

Strony: << poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja
Wasz sprzęt, komputer znaczy się
KroVa

KroVa

Member
Posty: 2,584
Wyświetl posty

Send a personal messsage to KroVa zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Witam
  Z natury jestem ciekawski, więc chciałbym żeby w tym temacie podawać informacje o swoim kompie :]
Moja maszynka to:
AthlonXP 1800+ podkręcony do 2200+, czyli 1960 mHz
Płyta Abit KD-7E
RAM: 768 MB DDR
grafika Radeon 9550 Gigabyte'a 128MB - kręcony do 9600Pro
i to wszystko pracuje pod Windowsem XP

Napisane Dec 24, 2005, 2:03 pm Ostatnio edytowane May 10, 2006, 4:26 pm przez KroVa
dannon

dannon

Member
Posty: 30
Wyświetl posty

Send a personal messsage to dannon zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

proc: amd duron 1,2 ghz
pamiec: 384 mb, obie kingstona 333 mhz
plyta gl: nie mam orientacji, stara jakas ;]
grafika: geforce 2, 64 mb
monitor: hyundai imege quest 17"

niedlugo bede na lepszy wymieniac ;]

Napisane Dec 24, 2005, 3:26 pm
wultanskaj

wultanskaj

Member
Posty: 880
Wyświetl posty

Send a personal messsage to wultanskaj zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ja mam złoma, nie gram w żadne gry bo nawey nie chce mi się na niego insalować bo to by były stare gy...dobrze że nie gram bo to sama przemoc hehehe (prawie) mego kompa używam tylko do netu i jakiś tam filmów :)

Napisane Dec 25, 2005, 1:11 pm
Rogo

Rogo

Member
Posty: 200
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Rogo zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

hmm  B)
athlon 1700+ xp
epox khl8+ cos takiego nie pamietam.. ale byla droga  B)
256 ddr
gf4 mx440 64mb
hhd 60gb baracuda
:bounce:

Napisane Dec 25, 2005, 1:19 pm
Zyga

Zyga

Administrator
Posty: 6,539
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Zyga zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

COD 2

Zyga powiedział(a):
athlon 2.2
512 MB ram
radeon 9600

i w 1200 śmiga


czasem jak jest duzo dymu i mgły to ma problemy ;)

Napisane Dec 25, 2005, 4:22 pm
Demore

Demore

Member
Posty: 545
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Demore zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

celeron 2GHZ
ge force 4 coś tam
RAM 256
Dysk 80 GB barracuda
i wystarczy mi

Napisane Dec 25, 2005, 4:37 pm
blizzard1

blizzard1

Member
Posty: 1,617
Wyświetl posty

Send a personal messsage to blizzard1 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Athlon 1700+XP
1024 RAM
Matsonic MS8137C+
ATI Radeon 9250 128 MB podkręcony do wyników R9550
Wentylator Freezone
Monitor 19' LCD
:hmm: napęd na 4 koła:P

Napisane Dec 25, 2005, 5:08 pm
Dziarnooo

Dziarnooo

Member
Posty: 1,658
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Dziarnooo zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Procesor Intel  Pentium 4 3.00 GHz
512 MB RAM

karta graficzna radeon x700 series
monitor samsung 17' LCD

Napisane Jan 19, 2006, 10:16 pm
michal92

michal92

Member
Posty: 4,642
Wyświetl posty

Send a personal messsage to michal92 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Procesor : Amd Duron 1.98 Ghz( podkręcony troszke:P)
Ram : 768 DDr
Grafa : Ge-Force FX 5200
Dysk : 80 GB

Będzie :D

Napisane Jan 20, 2006, 7:05 am Ostatnio edytowane Jan 20, 2006, 7:05 am przez michal92
wszyszka

wszyszka

Member
Posty: 83
Wyświetl posty

Send a personal messsage to wszyszka zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Płyta główna Slotek SL-75KAV
Procek Athlon 1300
384 ramu sdram (256+128)
Radeon 9550 (128 mb 128 bit)
Dysk 40GB
win xp B)

Napisane Jan 20, 2006, 1:46 pm Ostatnio edytowane Jan 20, 2006, 1:47 pm przez wszyszka
DENVER

DENVER

Member
Posty: 1,005
Wyświetl posty

Send a personal messsage to DENVER zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Procesor: AMD Athlon 2500+ box
Pamięć: 512 DDR
grafika: Prolinc FX 5200 128 MB
Płyta główna: MSI K7N2 Delta
Dysk: 80 GB

Napisane Jan 20, 2006, 7:02 pm
krzynowek

krzynowek

Member
Posty: 2,866
Wyświetl posty

Send a personal messsage to krzynowek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

hmm... ja mam  Athlona +1500 ,256mb ramu, dysk 40 gb,karta graficzna GeForce 2 MX 400/400 TV out :) nie dlugo zmienie cos "w srodku" :D

Napisane Jan 21, 2006, 6:55 pm
blizzard1

blizzard1

Member
Posty: 1,617
Wyświetl posty

Send a personal messsage to blizzard1 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

mam lepszego teraz") niz ostatnio:D

Napisane Jan 21, 2006, 7:15 pm
Tettek

Tettek

Member
Posty: 448
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Tettek zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Lol
Ja mam akurat "laptoka":D
acer aspire 1362LMi
AMD Sempron 2800+
NVIDIA GeForce FX Go 5200, 64mb(szkoda że nie 128:/)
60GB HDD
512MB DDR RAM
15.0 XGA TFT LCD
DVD- Dual drive(support DVD+RW)
a internet radiowy:D

Napisane Jan 21, 2006, 7:42 pm
Gwiazda15

Gwiazda15

Member
Posty: 736
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Gwiazda15 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

procek 800 i jadymy heyah
256 rama
geforce 4 mx 440
i hujowa płyta główna
ale o tyle dobrze że sie jeszcze ET jakoś toczy na nim XD

Napisane Jan 25, 2006, 4:55 pm
mob

mob

Member
Posty: 1,856
Wyświetl posty

Send a personal messsage to mob zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

1,7 GHX
Geforce 4
RAM 385 MB
Dysk 40 GB

Czas na zmiany .... musze kupic nowego ;)

Napisane Jan 25, 2006, 5:25 pm
wielkimc

wielkimc

Member
Posty: 275
Wyświetl posty

Send a personal messsage to wielkimc zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Ja mam athlon 1200 xp i 256 ramu ddr i karta G-force Fx 5200 i ogólnie dobrze ale procka tseba zmienić i ramu dokupić:P

*Napisane Jan 26, 2006, 11:55 am
Karwan89

Karwan89

Member
Posty: 3,626
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Karwan89 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Totalna średniawka:
proc: 1GHz(chyba jakis Celeron)
Ram: 384MB SDRam
Grafa: GeForce 4MX ileś tam:P 128MB:)
Twardziel: w tej chwili mam 240GB:)
CD-Rom: Combo LG:)

Najfajniejsze jest to ze chodza mi na tym gry co wymagaja np. 2GHz:P

Napisane Jan 26, 2006, 2:35 pm
blaszak

blaszak

Member
Posty: 467
Wyświetl posty

Send a personal messsage to blaszak zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

procek : duron 850
pamiec : 128
płyta głowa : 40 gb
grafa : geforce ( nie pamietam jaka )

Ten komp byl kupowany na moja komunie czyli jak mialem lat 8 a teraz ma 14 !!! Wtedy to bylo cudo techniki a teraz słaby juz jest

Napisane May 10, 2006, 4:14 pm
avensis14

avensis14

Member
Posty: 2,688
Wyświetl posty

Send a personal messsage to avensis14 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

AthlonXP 1100+ (1700)
RAM: 256 MB DDR
grafika geforce 2 (64 mb)

wiem ze cienki ale wystarcza :)

elo

Napisane May 10, 2006, 4:21 pm
Strony: << poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja