Załóż konto Szukaj Pomoc


skateshop poleca
skateshop
         » Forum andegrand » Pozostałe » Gry, konsole, pc, internet... » Wiedzmin!!

Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja
Wiedzmin!!, pomocy
Paldin20

Paldin20

Member
Posty: 35
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Paldin20 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Witam mam problem z gra wiedzmin:
-przy wlaczaniu wiedzmina wyskakuje mi blad ze nie mam uprawnien administratora
a mimo wszystko jestem na koncie ktory jest administratorem pomocy!!!!
probowalem juz duzo rzeczy
Dziekuje za pomoc

Napisane Jul 17, 2011, 4:10 pm
rufus102

rufus102

Member
Posty: 1,902
Wyświetl posty

Send a personal messsage to rufus102 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Możliwe, że sejwy z gry zapisują się w dokumentach na wszystkich kontach. Miałem tak przy NFS MW.

Napisane Jul 17, 2011, 5:40 pm
orson91

orson91

Member
Posty: 3,978
Wyświetl posty

Send a personal messsage to orson91 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Zapisują się w tych dokumentach, gdzie uruchamiasz grę.
Najprostszą linią oporu daj prawym przyciskiem myszy i uruchom jako administrator.

Jak to druga część, to patrz żebyś miał miejsce, bo zapisy z całej gry zajmują jakieś 15gb luźno pod koniec.

Napisane Jul 17, 2011, 9:56 pm
Paldin20

Paldin20

Member
Posty: 35
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Paldin20 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

ale co maja zapisy gry skoro ja nawet jej nie moge wlaczyc xd dziekuje wam ale
na chama juz probowalem
i nic naciskanie wlaczania jako administrator nie daje...
To jest Wiedzmin 1

Napisane Jul 17, 2011, 11:36 pm
master9017

master9017

Member
Posty: 2,256
Wyświetl posty

Send a personal messsage to master9017 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

A masz oryginał czy ściągany?

Napisane Jul 17, 2011, 11:47 pm
Paldin20

Paldin20

Member
Posty: 35
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Paldin20 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

sciagany

Napisane Jul 17, 2011, 11:51 pm
master9017

master9017

Member
Posty: 2,256
Wyświetl posty

Send a personal messsage to master9017 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

No to prawdopodobnie od tego.  Zafunduj sobie oryginał i daj znać albo przeinstaluj z dysku systemowego(podejrzewam że tam zainstalowałeś) na jakiś inny np "D".

Napisane Jul 17, 2011, 11:56 pm
Paldin20

Paldin20

Member
Posty: 35
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Paldin20 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Tak na dysku C,sproboje ale to jutro narazie Dziekuje za pomoc

Napisane Jul 18, 2011, 12:01 am
Paldin20

Paldin20

Member
Posty: 35
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Paldin20 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Niestety nic to nie dalo,macie jakies inne propozycje?

Napisane Jul 18, 2011, 9:24 am
master9017

master9017

Member
Posty: 2,256
Wyświetl posty

Send a personal messsage to master9017 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Zafunduj sobie oryginał i zarejestruj. Jak to nie pomoże to daj sobie spokój.

Napisane Jul 18, 2011, 10:18 am
Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja