Załóż konto Szukaj Pomoc


skateshop poleca
skateshop
         » Forum andegrand » Pozostałe » Gry, konsole, pc, internet... » Battlefield 3 Pc [ problem] p...

Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja
Battlefield 3 Pc [ problem] pomocy ! , problem z rozgrywką przez sieć :(
Krzaqu

Krzaqu

Member
Posty: 669
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Krzaqu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Witam wszystkich. Mój problem odnosi się oczywiscie do platformy PC . Uprzedzając wasze pytania mój pecet spełnia wymagania elegancko, mam Windowsa 7 ( pirat ) . Problem nie dotyczy kampanii, ani misjii kooperacyjnych, TYLKO MULTIPLAYER .

Otóż gram sobie powiedzmy 5 minut, po czym BF sie zacina, nastepnie otwieram menadżer zadan i wyskakuje nastepujacy komunikat :

http://img854.imageshack.us/img854/2531/bfproblem.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Macie jakies pomysly jak mozna sie tego pozbyc ? Ktos mial/ma ten problem ? Z góry dzieki za pomoc, do dupy takie granie :C przeinstalowywałem wczoraj i dalej dupa :( czyzby ten pirat ro problem ?

Pozdrawiam ! 

*Napisane Nov 5, 2011, 12:29 pm Ostatnio edytowane Nov 5, 2011, 12:29 pm przez Krzaqu
paczek95r

paczek95r

Member
Posty: 390
Wyświetl posty

Send a personal messsage to paczek95r zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Bf oryginalny ?

Napisane Nov 5, 2011, 12:35 pm
Krzaqu

Krzaqu

Member
Posty: 669
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Krzaqu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

jak najbardziej  : )

Napisane Nov 5, 2011, 1:05 pm
Filuper112

Filuper112

Member
Posty: 52
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Filuper112 zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

A moze wina łącza?

Napisane Nov 5, 2011, 10:22 pm
elmacio

elmacio

Member
Posty: 1,952
Wyświetl posty

Send a personal messsage to elmacio zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

Cytuj:
1) Go to the folder where Origin installed BF3 (C:Program Files (x86)Battlefield 3 Battlefield 3™) (thats where mine was installed)

2) Rename the Battlefield 3™ folder to Battlefield 3 – (removing ™)

3)Start regedit , browse to the following key :

HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/WoW6432Node/EA Games
Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:/Program Files (x86)/Battlefield 3/ Battlefield 3 – again removing ™


Napisane Nov 5, 2011, 11:18 pm Ostatnio edytowane Nov 5, 2011, 11:22 pm przez elmacio
GrzesiekS

GrzesiekS

Member
Posty: 799
Wyświetl posty

Send a personal messsage to GrzesiekS zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

^ tak pisali na torrentach przy piracie  :cyclops:

Napisane Nov 6, 2011, 12:05 am
Krzaqu

Krzaqu

Member
Posty: 669
Wyświetl posty

Send a personal messsage to Krzaqu zgłoś post do moderacji Odpowiedz z cytatem Przejdź do góry strony

elmacio powiedział(a):
Cytuj:
1) Go to the folder where Origin installed BF3 (C:Program Files (x86)Battlefield 3 Battlefield 3™;) (thats where mine was installed)

2) Rename the Battlefield 3™ folder to Battlefield 3 – (removing ™;)

3)Start regedit , browse to the following key :

HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/WoW6432Node/EA Games
Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:/Program Files (x86)/Battlefield 3/ Battlefield 3 – again removing ™



teraz cos sie calkiem spier.dolilo i musze instalowac od zera.. smiech na sali .

Napisane Nov 6, 2011, 7:38 pm Ostatnio edytowane Nov 6, 2011, 7:40 pm przez Krzaqu
Strony: << poprzednia 1 następna >> Odpowiedz w temacie Stwórz nowy temat CStwórz nową sonde moderacja